Een van de andere specialiteiten van Hemel Video is het audiovisueel verzorgen van congressen en symposiums. 
Het is iedere keer weer een uitdaging om in zeer verschillende ruimtes goede projectie en uitstekend geluid te verzorgen.

Voormalige Suikerfabriek 'De Zeeland' te Bergen op Zoom is een vergaderlokatie met een 'industriële uitstraling'. Een grote, lichte ruimte (lichtkoepel in het dak) met een verre van ideale akoestiek. Maar het heeft wel iets bijzonders. En op de dag dat we in opdracht van een bekende accountant in Zuid-West Nederland beeld en geluid zouden verzorgen scheen natuurlijk ook volop de zon.


Een sterke projector en aan de zijkant geplaatste Plasmaschermen zorgden ervoor dat iedereen de presentaties goed kon volgen. Plaatsing van meerdere luidsprekers rondom en dichtbij de gasten maakten de sprekers uitstekend verstaanbaar. En enkele profielspots aan de dakspanten zorgden ervoor dat de sprekers zelfs in deze lichte ruimte 'in het zonnetje' stonden.

 

De presentaties verliepen vlekkeloos en de reactie van onze opdrachtgever was in een dank-email veelzeggend:

Het is hartstikke goed gegaan. Ik was echt blij met jullie. Ik begrijp dat het een opsteker is als zo'n kritische professionele spreker een compliment uitdeelt. En het is fijn voor ons dat het weer op ons afstraalt dat alles zo professioneel geregeld is. Dus: graag weer een volgende keer! 

Heeft u een congres of symposium binnenkort: graag bespreken we met u alle opties die wij u kunnen bieden voor een uitstekende technische verzorging van de bijeenkomst.